Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Wednesday, March 21, 2018

Bakina kuhinja - posni krompir u rerni na drugačiji način

Bakina kuhinja - prelepi posni krompir u rerni  na drugačiji način


Potrebno je:
600 gr krompira
2 šargarepe
2 paradajza ili nekoliko čerija
začin
so..biber
ulje
glavicaa luka
200 gr spanaća
nekoliko čena belog luka
aleva paprika
100 gr projnog brašna

Priprema:
 Krompir iseći na kolutove, dodati  ulje,začina i soli, aleve paprike, bibera, belog luka i projnog brašna i sve dobro izmešati. 


Šargarepu očistiti i iseći na kolutove Spanać obariti ili malo propržiti na ulju i iseckati i posoliti. Pleh podmazati pa redjati kolutove krompira a izmedju stavljati  kolutove luka i šargarepe



 U sredinu staviti spanać i nabacati paradajz. 



Još malo pouljiti i peći na 200 stepeni C 40-45 min. Jako dobro izgleda još boljeg je ukusa..





Prijatno!

No comments:

Post a Comment